Dit weekend....
.... drinken wij de stijlvolle
La Posta - Malbec Paulucci

La Posta - Malbec Paulucci

Deze wijn van La Posta is gemaakt van 100% Malbec. De druiven zijn voor twaalf maanden gerijpt op eikenvaten, waarvan 15% nieuw en 85% gebruikt. Het eindresultaat is een elegante, krachtige wijn! 

Proost op het weekend!

Wijn

Laura Catena –dochter van de befaamde wijnpionier Nicolas Catena- zette de serie La Posta wijnen op om de kleinere wijnboeren van Mendoza een eigen podium te geven, in plaats van een naamloos plekje in de lokale coöperatie. De wijnen zijn La Posta genoemd, naar de typisch lokale kroeg die je hier overal vindt aan de kant van de weg.

  • Malbec

Regio

De Malbec druiven van deze wijn zijn afkomstig uit de Mendoza in Argentinië. Deze regio heeft de beste wijngaarden voor een krachtige Malbec. De exacte ligging van deze wijngaarden is Ugarteche, gelegen aan de onderzijde van de Mendoza. Deze ligging zorgt voor druiven met veel aroma en een sterke intensiteit.

  • Ugarteche- Mendoza, Argentinië

Onze mening

"Check ook eens de La Posta Tinto Red Blend. Klink op onze namen voor meer info ;)"

"Angel Paulucci besloot te gaan voor een carrière switch. Van automonteur tot eigenaar van een wijngaard. La Posta wijnen staan voor een verhaal. Vanuit het Argentijnse land tot in jouw glas!"

Jaar

Oogstjaar 2017

Eten & Wijn

Deze wijn maakt jouw vleesgerecht nog beter! Daarnaast is de wijn ook erg lekker met belegen kaas.

Bewaar

Het bewaarpotientieel van deze krachtige rode, houtgerijpte wijn is 3-6 jaar.